Veelgestelde vragen

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Alle bestellingen die op doordeweekse dagen vóór 12.00 uur zijn geplaatst, gaan doorgaans dezelfde dag op de post, mits er is gekozen voor een ander verzenddatum. 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Vanaf het moment dat wij je pakketje overhandigen aan DHL, duurt het doorgaans 1-2 dagen voor je pakketje wordt geleverd bij de ontvanger. Echter kan het pakketje vertraging oplopen door drukte bij DHL. Dit ligt helaas buiten ons macht. 

Kan ik een latere verzenddatum kiezen?

Als je wilt dat wij jouw cadeautje op een later moment versturen, kun je bij de check-out een latere verzenddatum kiezen in onze verzendkalender. 

Kan ik een persoonlijke boodschap toevoegen aan mijn bestelling?

Bij het afrekenen kun je een persoonlijk boodschap achterlaten die wij met de hand op het kaartje schrijven. Bij de kant-en-klare cadeauboxen zit standaard een kaartje, maar bij een cadeaubox die je zelf samenstelt dien je een kaart uit te kiezen. Stel je je eigen cadeaubox samen maar heb je geen kaartje gekozen? Dan sturen we je cadeau zonder boodschap naar de ontvanger.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten binnen Nederland zijn 4,15 euro. Voor een pakketje naar België betaal je 9,90 euro. Wij versturen met DHL.

Staat er een afzender op de doos?

Nee, er staat geen afzender op de doos. Je kan je persoonlijke boodschap en je naam achterlaten bij de check-out en wij zullen dit met de hand op het kaartje schrijven. Wanneer je dit niet doet zal het doosje dus anoniem afgeleverd worden.

Zit er een factuur bij de bestelling?

Nee, wij versturen jouw factuur enkel per email. In het doosje zit geen factuur of pakbon.

Kan het pakketje door de brievenbus?

Ja! Al onze cadeauboxen worden verzonden in een brievenbusdoos. De ontvanger hoeft hierdoor niet thuis te zijn om het pakketje in ontvangst te nemen.

Hoe weet ik of mijn bestelling is geleverd?

Je kunt je pakketje volgen met de Track & Trace code die je van ons per mail ontvangt zodra we jouw pakketje op de post hebben gedaan.

Ik kan maar één cadeaubox per keer bestellen. Klopt dat?

Het klopt dat je per bestelling maar 1 cadeaubox kunt bestellen. Dit omdat we willen voorkomen dat er fouten worden gemaakt met de notities en verzendkosten. Wil je graag meerdere cadeauboxen bestellen, dan raden we je aan meerdere bestellingen te plaatsen. 

Ik wil graag samenwerken / relatiegeschenken bestellen. Kan dat?

Leuk dat je interesse hebt in Prezzie! Vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@prezzie.nl met je ideeën en wensen en wij nemen z.s.m. contact met je op.